Nepřihlášený uživateli, vítej na našem fóru! Pro zpřístupnění všech funkcí, stahování obsahu a přístupu do sekce "Ke stažení" se prosím PŘIHLAŠ nebo ZAREGISTRUJ.
Vítejte návštevníku! Registrovat se
Přihlásit/registrovat se přes:
(21.4.2017, 13:28)endomame Napsal(a): Pujde kde co ... jediny co, tak jsou potreba od smouly mit data na opata a pro cirkus ... za to si uctuji 600/hod
ps uz mam reakci pd firmy
A v jakém programu a formátu ty kresby figurek chtějí?
(6.5.2017, 8:18)Jana.Zat Napsal(a): Zdravím, také bych měla zájem ale jen o figurky které mi nahradí Fantomy. Nemůžu to nikde sehnat. Pokud by nešli barevné stačí mi čiré a já to nějak vymyslím.
Na Cundo.de se prodávají samolepky na figurky. To by mohlo být tvoje řešení!
(24.12.2017, 12:29)pripluv Napsal(a): A stojí (letí) to tom, že stále nejsou data cirkusu a opata?
S 2D vektorizací asi umím pomoci, představa je taková, že se naskenuje figurka a já to pak překreslím do křivek.
Opat je meeple se čepicí, toho mám, cirkus je co?
Jako výstup bych měl umět ai, eps, pdf, svg. Klasický vektor konvertibilní kamkoli...
Opravdu nevím jak na tom Endomame s výrobou figurek zrovna je. Ale figurky překreslené do vektrtů v měřítku 1:1 by se určitě hodily!
Bylo by dobré je mít v sekci ke stažení pro případné vypalování s plastu, nebo z překližky.
Řiditele pro Cirkus mohu naskenovat (ale až po svátcích)!
(24.12.2017, 15:35)šmoula Napsal(a): Dělal jsem si všechny figurky pro 3D tisk, které vychází z 2D vektorů. Takže všechny figurky mám. Tuším, že jsem je tu už někam dával...
Mám to v dxf formát, ale nevím do jaké míry je to pro vás použitelné. Zkuste prosím a dejte vědět.
Odeslal jsem dotaz přímo na firmu, která se tím zabývá. Tak až odpoví budeme vědět víc! Každopádně děkuji za ochotu!
(2.1.2018, 23:28)Chmura Napsal(a): A udělat všechny figurky pro všechny existující hry v dxf ? (bylo by to zárověň použitelné i pro tisk figurek)
Pokud bude pohled z vrchu a rozměry...
Stačila by fotografie na milimetrovém papíru?
(3.1.2018, 8:19)pripluv Napsal(a): Na kolik vlastně ta sada přijde, víme? Ze začátku diskuze jsem vylovil informaci cca 200 Kč. Je to za dříve specifikovaný obsah (8× meeple, 1× velký meeple, 1× prase, 1× starosta, 1× vůz, 1× stavitel, 1× dáma, 1× lupič, 1× stodola, 1× pastýř, 1× opat, 1× ředitel cirkusu = 19 ks)?
Cenu zatím nevím, rád bych dal nejdříve dohromady všechny figurky a potom bych chtěl oslovit firmu na případnou výrobu.
Ještě mě napadlo překreslit každou figurku na mm papír a pak naskenovat. To bude myslím lepší řešení.
Rád bych si nechal vyrobit i fantomy pro Lovce a sběrače a také pro Zlatou horečku.