CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Průhledné figurky

téma založeno uživatelem endomame - 19.4.2017, 1:17 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Chmura 24 Curuj 8 Eldenroot 8 endomame 10 GinBook 3 Jana.Zat 2 Miroslav Váša 1 oludek2 1 PesBobes 2 Petr Hájek 1 pripluv 16 šmoula 16
Ano pro mě prosím 1x CELOU SADU čirých (průsvitných) figurek v síle 10 mm (tloušťka dřevěných figurek). Vypláznutý jazyk Vypláznutý jazyk Vypláznutý jazyk

-Celkem tedy 18 figurek: 8x Meeple ; 1x Velký Meeple ; 1x prase, 1x starosta , 1x Vůz ; 1x stavitel ; 1x dáma ; 1x lupič ; 1x Stodola ; 1x Pastýř a 1x Opat.

U stodoly prosím šířku podle originálu!

Přiložené soubory Miniatury

Chmura Zelený meeple
Odpovědět
(21.4.2017, 13:28)endomame Napsal(a): Pujde kde co ... jediny co, tak jsou potreba od smouly mit data na opata a pro cirkus ... za to si uctuji 600/hod

ps uz mam reakci pd firmy

A v jakém programu a formátu ty kresby figurek chtějí?
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
(6.5.2017, 8:18)Jana.Zat Napsal(a): Zdravím, také bych měla zájem ale jen o figurky které mi nahradí Fantomy. Nemůžu to nikde sehnat. Pokud by nešli barevné stačí mi  čiré a já to nějak vymyslím.

Na Cundo.de se prodávají samolepky na figurky. Usměvavý To by mohlo být tvoje řešení! Mrknutí

Přiložené soubory Miniatury

Chmura Zelený meeple
[-] 1x   Eldenroot
Odpovědět
(24.12.2017, 0:26)pripluv Napsal(a): S dovolením se zeptám (půl roku po  Usměvavý ), dopadla tato akce nějak?
Průhledná sada se mi totiž moc líbí...

Ještě nedopadla ještě letí! Smutný
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
(24.12.2017, 12:29)pripluv Napsal(a): A stojí (letí) to tom, že stále nejsou data cirkusu a opata?
S 2D vektorizací asi umím pomoci, představa je taková, že se naskenuje figurka a já to pak překreslím do křivek.
Opat je meeple se čepicí, toho mám, cirkus je co?
Jako výstup bych měl umět ai, eps, pdf, svg. Klasický vektor konvertibilní kamkoli...

Opravdu nevím jak na tom Endomame s výrobou figurek zrovna je. Ale figurky překreslené do vektrtů v měřítku 1:1 by se určitě hodily! 
 Bylo by dobré je mít v sekci ke stažení pro případné vypalování s plastu, nebo z překližky. Cool
 Řiditele pro Cirkus mohu naskenovat (ale až po svátcích)! Mrknutí
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
(24.12.2017, 15:35)šmoula Napsal(a): Dělal jsem si všechny figurky pro 3D tisk, které vychází z 2D vektorů. Takže všechny figurky mám. Tuším, že jsem je tu už někam dával...
Mám to v dxf formát, ale nevím do jaké míry je to pro vás použitelné. Zkuste prosím a dejte vědět.

Odeslal jsem dotaz přímo na firmu, která se tím zabývá. Tak až odpoví budeme vědět víc! Každopádně děkuji za ochotu!
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
Formát křivek jsem zjišťoval přímo u firmy, která se tím přímo zabývá a přišla mě tato odpověď:

Data potřebujeme dodat v křivkách 1:1 včetně jedné orientační kóty ve formátu cdr, ai, dwg, dxf nebo pdf.

Byl bych pro abychom zpracovali i figurky do ostatních her, namátkou mě napadá Amazonka, Zlatá horečka, Lovci a sběrači.
Chmura Zelený meeple
[-] 1x   Eldenroot
Odpovědět
A udělat všechny figurky pro všechny existující hry v dxf ? Mrknutí (bylo by to zárověň použitelné i pro tisk figurek)
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
(2.1.2018, 23:32)šmoula Napsal(a):
(2.1.2018, 23:28)Chmura Napsal(a): A udělat všechny figurky pro všechny existující hry v dxf ? Mrknutí (bylo by to zárověň použitelné i pro tisk figurek)
Pokud bude pohled z vrchu a rozměry... Mrknutí 

Stačila by fotografie na milimetrovém papíru?

(3.1.2018, 8:19)pripluv Napsal(a):  Na kolik vlastně ta sada přijde, víme? Ze začátku diskuze jsem vylovil informaci cca 200 Kč. Je to za dříve specifikovaný obsah (8× meeple, 1× velký meeple, 1× prase, 1× starosta, 1× vůz, 1× stavitel, 1× dáma, 1× lupič, 1× stodola, 1× pastýř, 1× opat, 1× ředitel cirkusu = 19 ks)?

Cenu zatím nevím, rád bych dal nejdříve dohromady všechny figurky a potom bych chtěl oslovit firmu na případnou výrobu. Mrknutí
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
Ještě mě napadlo překreslit každou figurku na mm papír a pak naskenovat. To bude myslím lepší řešení. Mrknutí
Rád bych si nechal vyrobit i fantomy pro Lovce a sběrače a také pro Zlatou horečku.  Usměvavý
Chmura Zelený meeple
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
Logo-průhledné pozadí Chmura 9 3 246 29.4.2016, 20:19
Poslední příspěvek: Chmura

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 2 host(ů)