28.4.2017, 17:21
To by bylo skvělé, je dostupný nějaký kontakt na autora + někdo kdo by se toho ujal?
Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x
|
... Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků] |
|
28.4.2017, 17:21
To by bylo skvělé, je dostupný nějaký kontakt na autora + někdo kdo by se toho ujal?
Tak po přečtení celého tématu jsem zjistil, že nikdo nikdy nedostal (ani po opakovaných žádostech) žádný materiál v pdf. Autor projekt zrušil jako odpověď na reakci HiG a kvůli "legálnosti" celého projektu neposkytne žádný materiál ke stažení a k vlastní výrobě.
Takže bohužel asi ani jeden email nezmění to, co chtějí ostatní od roku 2010, bohužel... škoda!
29.4.2017, 8:42
(28.4.2017, 22:44)Chmura Napsal(a): A co ho zkusit požádat jménem celého našeho fóra? Možná by to mohlo zabrat. Naděje umírá poslední... zkusit se musí všechno, i když v tomto případě to asi nebude moc platné. (28.4.2017, 21:20)Miroslav Váša Napsal(a): Ale, že by to @Chmura neuměl z gruntu nový, tímhle dílem jen inspirovaný? Myslím si, že by to určitě zvládl, ale byla by to práce na minimálně několik měsíců. Pokud k tomu nejsou dostupné ani další informace - přehled kartiček, skeny pro použití grafiky atd, tak to je asi už větší oříšek...
2.4.2021, 17:42
Podle mě se nepodaří... navíc zde bude problém s autorskými právy v případě znovu vytvoření rozšíření :(
Nesmime pouzit jeho material... A pokud si vzpominam, tak autor smazal tento projekt z duvodu HiG
Pokud do toho nekdo pujde, tak bych vyzadoval, aby pripadny autor mel k dispozici oficialni verdikt od HiG nez se to zde objevi...
2.4.2021, 20:37
Nevim, ale na tomto trvam... Ja uz s nima tu cest jednom mel a pokud nekdo z vas prevezme komplet zodpovednost a da mi to cerne na bilem s overenym podpisem, tak to budu brat jako vyresenou vec.
|
|
|