CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Kartička Ukrajina - Poděkování a pravidla

téma založeno uživatelem Chmura - 1.5.2023, 22:35 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Bumsakalaka 2 Chmura 6 hepyno 3
Kartička Ukrajina - Poděkování a pravidla

-Nedávno jsem na internetu narazil na zajímavé balení Carcassonnové kartičky "Ukrajina". Text na kartičce je bohužel v Ukrajinštině a tak jsem z něj pouze vyrozuměl, že je v něm obsaženo poděkování za pomoc a popis pravidel.

Nemá někdo z vás povědomost o tomto balení?
Kdy a kým bylo vydáno?
K čemu sloužilo?

Děkuji za případné odpovědi! výsledky pátrání velice rád uveřejním v Carcapedii u příslušného rozšíření. Mrknutí

Přiložené soubory Miniatury

Chmura Zelený meeple
[-] 1x   Petr Chytka
(1.5.2023, 23:05)hepyno Napsal(a): Chceš aj preklad toho textu?

Určitě ano bude-li srozumitelnější než mě poskytnul Google Lens. Smutný

-Celkem jsem pochopil z překladu o co jde... jen konec první části jsem úplně nepobral... (jedná se o tu červeně podbarvenou část).

PŘELOŽENÝ TEXT:
"Děkuji za pomoc!

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

přejděte na odkaz v sekci „Vykazování fondu“, vyberte rok 2022 a zadejte klíčové slovo „Carcassonne“ abyste zjistily, kolik shromážděné Carcassonne."

Zbytek textu je popis pravidel a zde přesně vím o co se jedná. Usměvavý
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
Nikdo další nemá další informace k tomuto vydání kartičky Ukrajina? Smutný
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
Jak to vypadá s překladem? Zmatený

Nicméně se mě podařilo zjistit následující:

"Pravděpodobně souběžně s německým projektem HIG "150 %" pro Ukrajinu  také ukrajinské vydavatelství Feelindigo začalo prodávat na svých internetových stránkách

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

za 100 грн (Ukrajinských hřiven). Výtěžek z jejího prodeje půjde samozřejmě také do nevládní organizace

. FEELINDIGO se zavázalo, že této organizaci věnuje 110 % z prodeje této kartičky.  Kartička Ukrajina je v prodeji s návodem a poděkováním za finanční pomoc."

Na kartičce s poděkováním je rok 2022, tak předpokládám že byla v tomto roce prodávána. Ale nic bližšího se mě k tomu nepodařilo zjistit. Smutný
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
Děkuji moc za překlad. Palec nahoru Informace doplněny do Carcapedie!

ODKAZ:

-Kdyby se náhodou někomu podařilo zjistit přesné datum od kdy byla sbírka založena sem s ním! Mrknutí
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
(17.5.2023, 23:46)Bumsakalaka Napsal(a): Noooo, karticka bola prvy krat k dostaniu na Essen 2022.

Ano to vím, jde mě jen o to, zda prodej HIG a FEELINDIGO začal ve stejném termímu.

-Na Cundcu začal prodej 14. října 2022.

-FEELINDIGO má na kartičce s poděkováním napsán také rok 2022 a tak jen předpokládám, že prodej začal ve stejném roce. Ale je to jen dohad, který bych potřeboval potvrdit.
Chmura Zelený meeple
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  Zvláštní kartička z "Objevitelé" LukasK 4 85 13.5.2026, 20:07
Poslední příspěvek: Chmura
  Kartička "Ukrajina"-Snížení ceny Chmura 2 89 16.3.2026, 16:59
Poslední příspěvek: Krispe157
  4. Sraz Carcassonne fóra CZ -PODĚKOVÁNÍ Chmura 4 1 268 2.5.2019, 8:10
Poslední příspěvek: Karel
  Kartička Spiel 18 PetrM 7 1 788 25.10.2018, 22:39
Poslední příspěvek: PetrM
  KARTIČKY za online soutěže na CC (Neznámá kartička) PetrM 11 3 685 13.6.2018, 9:10
Poslední příspěvek: Chmura

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)