4.2.2016, 23:20
Pěkný! Ale myslím, že by byla lepší kartička.
V příloze obrázek.
V příloze obrázek.
Chmura
Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x
|
... Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků] |
|
4.2.2016, 23:20
Pěkný! Ale myslím, že by byla lepší kartička.
V příloze obrázek.
Chmura
5.2.2016, 14:16
(5.2.2016, 13:31)Eldenroot Napsal(a): Chápu to správně tak, že je to pro případy, kdy je potřeba uzavřít město, ale je tam louka? Dobrá otázka! To bude záviset na pravidlech! Ale já bych to viděl obdobně u karty opatství... umístit kartu do díry a v případě, že nebude pasovat u města použít žeton s částí města.
Chmura
5.2.2016, 16:27
(5.2.2016, 14:57)šmoula Napsal(a): řekl bych, že když budeš mít třeba klášter se 4 loukama, tak ho můžeš dát vedle města a přidat tento "žeton" ... třeba podobně jak se dávají mosty Jo něco takového jsem myslel!
Chmura
Vkládám možnou podobu žetonu města!
(Představoval bych si "různá" města - aby nebyly všechny žetony stejné!) Co vy na to líbí se? Jaká dáme pravidla? Jsou nějaké návrhy?
Chmura
16.2.2016, 21:35
(16.2.2016, 21:22)Tomáš Napsal(a): Myslím, že žeton je více než povedený. Počet žetonů na hráče bych viděl max 2 kusy! Co se týká druhů tak jen obrázek bude jiný, ale funkce stejná (Stejně jako u rozšíření Domy Věže mají stejnou funkci ikdyž je každá jiná!). PRAVIDLA: 1. Žeton lze vložit pouze na právě umístěnou kartu krajiny na louku. (-nabízí se však otázka jestli nepovolit použítí žetonu ve městě - uzavření hradeb na kartě města-kde hradby nejsou) 2. Na kartu, kde bude použit žeton, nepovolit umístění figurky.
Chmura
(16.2.2016, 22:39)šmoula Napsal(a): OK, to zní fér No ten žeton to je takový dnešní pokus, a jsem rád, že se líbí! Body za žeton - to je dobrá připomínky max 1 bod, nebo nic - není to plnohodnotná karta krajiny! Spíše se přikláním k Eldenrootovu názoru! Tak a je to tady malá ukázka poloviny Žetonů města, bude jich celkem 12 ks. Z rubové strany nabízím výběr ze dvou možností: verze 0.1 - šedý reverz barevného obrázku verze 0.2 - rub podobný rubu karet krajiny (jen se dvěma písmeny C) Tak jak se vám líbí?
Chmura
17.2.2016, 7:36
(17.2.2016, 6:25)Miroslav Váša Napsal(a): to je fakt paráda! To nevadí,že Hans im Gluck rezignoval na verzi 1.0, my máme Chmuru a ten to umí úplně stejně! Dobrá může být! Přidávám i ostatní žetony města!
Chmura
(17.2.2016, 9:42)šmoula Napsal(a): DOBŘE TY !!! Díky! Máme to pěkně rozdělený JÁ karty a TY figurky! No tak, abysme s toho vybruslili tak uděláme verze DVĚ! Každý si pak bude moci vybrat co se mu líbí!- No já osobně jsem za obrázky "v odstínech šedi"! Protože jsou to žetony a ty mají na jedné straně barevný a na druhé šedivý obrázek! OZNAČENÍ VERZÍ ŽETONŮ: verze 0.1 - šedý reverz barevného obrázku verze 0.2 - rub podobný rubu karet krajiny (jen se dvěma písmeny C) Změněno i v příspěvku č. 13 (u tohoto příspěvku jsou i obrázky)
Chmura
17.2.2016, 12:01
(17.2.2016, 10:49)Eldenroot Napsal(a): A mě se líbí obě dvě! ANO! Velice krásný a zdravý názor! Kterému opravdu rozumím, děkuji za něj! - Můžu ti vyrobit obě dvě a můžeš je střídat!
Chmura
17.2.2016, 12:22
(17.2.2016, 12:02)Eldenroot Napsal(a): Díky, spíše pořád čekám než mi na Cundco.de naskladní prázdné kartičky, abych ti to mohl poslat :( -OK to je v pohodě, vím, že prázdné karty nemají! ___________________________________________________________ ŽETONY MĚSTA -Má někdo nějaký nápad ohledně pravidel pro toto rozšíření?
Chmura
|
|
|
| Pravděpodobně související témata… | |||||
| Téma | Autor | Odpovědi | Shlédnuto | Poslední příspěvek | |
| Karta do "díry" v krajině (Přes kopec a údolí) | Chmura | 35 | 325 |
4.5.2023, 14:21 Poslední příspěvek: Chmura |
|